16-12-2018

 

De puppen zijn inmiddels 7 weken oud, vorige week zijn de puppen gechipt door de raad van beheer en zijn alle namen bekend van ons E-nest. Ook zijn ze vorige week bij de dierenarts gecontroleerd en geënt. We zijn dan ook super trots dat alle puppen gezond verklaard zijn door de dierenarts. Ook zijn vorig weekend alle puppen verdeeld en zijn we blij dat alle puppen een heel leuk en liefdevol huisje gaat krijgen. Ze zijn weer in de studio geweest bij Helma fotografie, deze foto’s zijn terug te vinden op de puppen pagina.

 

02-12-2018

 

Eindelijk een update.... Met de puppen gaat het uitstekend, ze groeien allemaal heel goed. Inmiddels zijn ze ook alweer bijna 5 weken oud. Over drie weken zullen ze alweer mee gaan met hun nieuwe baasjes. De puppen zijn nog niet verdeeld, en we hebben nog 1 teefje beschikbaar. De foto weken zijn bij gewerkt op de puppen pagine.

 

26-10-2018

 

Embrace was de hele nacht al erg onrustig, en om 9.00 uur begonnen de persweeen, de eerste pup was binnen no time geboren. Daarna volgde er nog 9 stuks en om 12 uur was ze dan ook klaar. In totaal zijn er 5 reutjes en 5 teefjes geboren. Helaas heeft 1 teefje het niet overleefd, haar hebben we de naam Lerrazz Engel gegeven. Mama en de overige 9 doen het erg goed en groeien al erg goed. Wederom willen we Ester van Kennel Chezzies bedanken voor haar hulp tijdens de bevalling van Embrace.

Met veel trots kunnen we dan ook mededelen dat het E-nest geboren is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19-10-2018

 

Embrace d’r buik begint aardig te groeien, nog enkele dagen dan is ze uitgerekend.

 

25-09-2018

 

Uit de echo is gebleken dat Embrace drachtig is van Gee Star!! Voor een pup uit deze combinatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-08-2018

 

Vandaag is Lerrazz Adorable Embrace gedekt door Chezzies Gee Star. Gee Star had afgelopen zondag zijn MAG test gehaald en is hierdoor nu ook geschikt als dekreu voor de NRC. Spannende tijden breken nu weer aan. Over vier weken zullen we weten of ze drachtig is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12-08-2018

 

Vandaag hebben we Bloom naar haar nieuwe baasjes gebracht, we wensen Sally en Guus heel veel geluk met haar.

 

07-08-2018

 

Hiep hiep hoera vandaag blaast ons B nestje alweer 4 kaarsjes uit. Brandon, Biaggi, Brix, Byoux, Bliss, Blits, Bloom, Braissy van harte gefeliciteerd.

10-06-2018

 

Vijf jaar geleden werd onze eerste Lerrazz pup geboren, helemaal alleen kwam ze op de wereld en nu is ze moeder van 10 pups. Vandaag vieren we de 5e verjaardag van Lerrazz Adorable Embrace!!.

 

24-01-2018

 

Vandaag is ons C nestje jarig, Lerrazz Captain Jack, Lerrazz C’est Pontus, Lerrazz Cuba en Lerrazz Costa van harte gefeliciteerd met jullie 3e verjaardag. Laat jullie maar lekker verwennen door jullie baasjes.

 

17-12-2017

 

De puppen van Embrace zijn uitgevlogen, wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel geluk met hun pup.

 

12-12-2017

 

Gisteren is bij ons de Nederlandse rottweiler club langs geweest voor nestcontrole, we zijn dan ook erg blij dat we 10 foutloze pups hebben en we een foutloos nest gefokt hebben. De laatste dagen voor ons zijn aangebroken. We genieten nog even van de 10 puppen voordat ze straks naar hun nieuwe baasjes gaan. Foto’s van week 3 en 7 staan nu online.

 

08-12-2017

 

Vandaag zijn we met het stel naar de dierenarts geweest. Alle 10 zijn ze gecontroleerd en geent, en we zijn dan ook blij te vermelden dat ze ook alle 10 gezond verklaard zijn door de dierenarts. Nu nog de controle van de Nederlandse Rottweiler club en dan hebben we alles weer gehad.

 

05-12-2017

 

De puppen zijn inmiddels gechipt door de raad van beheer, DNA is van alle puppen afgenomen. Foto’s van

week 5 staan online. De namen van ons D-nest zijn geworden voor de reuen: LERRAZZ DEXX, LERRAZZ DENIM, LERRAZZ DENZO, LERRAZZ DEEJAY, LERRAZZ DANCER en LERRAZZ DOLLAR. De teven zijn: LERRAZZ DUSHI, LERRAZZ DREAMGIRL JOY, LERRAZZ DIVA en LERRAZZ DOEZEL.

 

26-11-2017

 

Foto’s van week 4 staan online, we zoeken voor een teefje nog een geschikt baasje. Voor meer informatie staan wij u graag te woord.

 

07-11-2017

 

Het gaat goed met Embrace en haar 10 puppen, ze komen allemaal geleidelijk aan. Vandaag zijn ze alweer twee weken dus weer tijd voor de foto. Foto’s week 2 zijn bijgewerkt op de pagina pups.

 

29-10-2017

 

De pups komen allemaal stuk voor stuk lekker aan. Er staan al wat foto’s van de eerste week online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24-10-2017

 

Lerrazz Adorable Embrace ons eerst zelf gefokte teef is vandaag bevallen van haar eerste nestje, ze heeft 10 kerngezonde puppy’s op de wereld gezet. Hiermee is onze D-nest een feit. Super trots zijn wij op de geboorte van dit nestje. Onze dank gaat uit naar Ester van Rottweiler kennel Chezzies die ons de hele nacht heeft geholpen om dit nestje op de wereld te zetten! Meer informatie over dit nestje kun je vinden op de pagina pups.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22-10-2017

 

Vandaag nog even snel tussen de buien door een foto gemaakt van de dracht, inmiddels 57 dagen drachtig. Embrace begint er wel een beetje klaar mee te zijn. De laatste loodjes.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20-10-2017

 

We zijn vandaag toch maar een röntgenfoto wezen maken, we weten nu een klein beetje wat we kunnen verwachten wanneer ze gaat bevallen. We wachten het vol spanning af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15-10-2017

 

Embrace is vandaag alweer 50 dagen drachtig dus werd het tijd dat ze op de foto ging. Ze is behoorlijk aan het groeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23-09-2017

 

We zijn weer naar dierenkliniek Sleeuwijk gereden voor een echo. Wij zijn erg blij dat Lerrazz Adorable Embrace drachtig is van River vom Hause Edelstein. Rond 26 oktober 2017 verwachten wij de pups.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14-09-2017

 

Vandaag kregen we de JLPP uitslag van Lerrazz Adorable Embrace binnen per email, en we zijn blij te vermelden dat ook zij JLPP vrij is.

 

26-08-2017

 

Embrace is gedekt door River vom Hause Edelstein, over vier weken zullen wij weten of zij drachtig is.

 

25-03-2017

 

Lerrazz Adorable Embrace is vandaag geslaagd voor de Ras standaard test, nu voldoet ook zij aan alle regels van de NRC en Raad van Beheer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-11-2016

 

Voor Lerrazz Bloom hebben wij een nieuw huisje weten te vinden. Bloom woont vanaf vandaag in Zeeland, wij wensen Jordy en Marissa heel veel succes en plezier met Bloom.

 

07-08-2016

 

Hiep hiep hoera vandaag is ons B nestje ook alweer 2 jaar. Gefeliciteerd Lerrazz Brandon, Biaggi, Brix, Bloom, Braissy, Bliss, Blitz en Byoux!!

 

23-06-2016

 

Dag meisje, voor altijd in ons hart......

 

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze oudste dame Joy, ze is 11,5 jaar oud geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10-06-2016

 

Hiep hiep hoera vandaag is Lerrazz Adorable Embrace alweer 3 jaar!!

 

04-06-2016

 

Vandaag hebben we UV (uithoudingsvermogen 20 km naast de fietst) examen gedaan met Lerrazz Adorable Embrace (Halo of Voyager Rotts X Vegas v. House Edelstein) en Lerrazz Brix (Halo of Voyager Rotts X Rivaz v. Brixenburg). Het beloofde een warme dag te worden, dus het examen begon erg vroeg. We zijn heel erg trots dat Lerrazz Brix het UV examen gehaald heeft. Helaas moesten we Embrace terug trekken na 12 km. Ze had zich nogal druk gemaakt de eerste paar kilometer en met het warme weer was ze gewoon op, dat maakt ons natuurlijk niet minder trots op haar. Ronnie bedankt voor het mee fietsen!

 

23-04-2016

 

Wegens privé omstandigheden hebben wij terug in onze kennel LERRAZZ BLOOM. Voor Bloom zijn wij op zoek naar een geschikt baasje. Bloom is een gesteriliseerde teef van 20 maanden. Mocht u interesse hebben in Bloom neem dan contact met ons op.

 

23-03-2016

 

De laatste week is voorbij, de Nederlandse Rottweiler Club is langs geweest en we kunnen weer vol trots vertellen dat ons C-nest helemaal foutloos was. De puppen zijn allemaal opgehaald door hun nieuwe eigenaar.

De foto’s van de week 8 staan online. En de puppen hebben een eigen pagina gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13-03-2016

 

Morgen zijn de puppen alweer 7 weken oud, en hebben het gewicht van 8 kilogram al bereikt. De raad van beheer is langs geweest en ze zijn nu ook allemaal gechipt. De foto’s van week 7 staan online. Wij gaan nog een weekje van ze genieten voordat ze gaan uitvliegen naar hun nieuwe eigenaren.

 

08-03-2016

 

De puppen hebben de eerste enting gehad en zijn gecheckt door de dierenarts. De foto’s van week 6 staan online.

 

28-02-2016

 

Foto’s van week 5 staan weer online.

 

23-02-2016

 

De namen van de pups zijn ook bekend, LERRAZZ C’EST PONTUS, LERRAZZ CAPTAIN JACK, LERRAZZ CUBA en LERRAZZ COSTA. De pups zijn inmiddels alweer vier weken oud, foto’s van week vier staan weer online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14-02-2015

 

Foto’s van week 3 staan online.

 

07-02-2016

 

Met de pups gaat het uitstekend, drinken veel, groeien goed en slapen veel. Foto’s van de tweede week staan weer online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25-01-2016

 

Halo of Voyager Rotts is bevallen van ons C-nest! Na een zware en lange bevalling is ze bevallen van 2 reuen en 2 teefjes. Met moeder en de pups gaat het uitstekend. Voor meer foto’s en informatie zie pagina pups.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15-01-2016

 

De vernieuwde website is online! Halo begint nu toch echt behoorlijk dik te worden. Nog ruim een week te gaan. We wachten in spanning af wanneer de bevalling gaat beginnen.

 

22-12-2015

 

YES!! Vandaag op de echo was te zien dat Halo of Voyager Rotts drachtig is van Just Ask Pontus. Het aftellen is begonnen, en rond 23 januari 2016 is ze uitgerekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05-12-2015

 

Vandaag deden Lisanne en Sam (Lerrazz Byoux) examen voor EG2 bij rottweiler werkgroep Flevoland en zijn geslaagd!! Gefeliciteerd Lisanne, op naar VZH!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24-11-2015

 

We kunnen vol trots vermelden dat Halo of Voyager Rotts gedekt is door Just Ask Pontus. Nu een paar weken wachten voordat we de echo kunnen maken en dan zullen we zien of we in het nieuwe jaar weer pups mogen verwelkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17-09-2015

 

Vandaag kregen wij met de post de uitslag van de Raad van Beheer van onze Lerrazz Brix. Wij zijn super trots te kunnen melden dat Brix HD en ED vrij is. Een betere uitslag hadden wij ons niet kunnen wensen.

 

07-08-2015

 

Hoera, vandaag is ons B-nest 1 jaar geworden. Wij wensen Lerrazz Biaggi, Blitz, Braissy, Byoux, Bloom, Bliss, Brandon en Brix een hele fijne verjaardag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10-06-2015

 

Hiep, hiep, hoera, onze Lerrazz Adorable Embrace is vandaag 2 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15-05-2015

 

Vandaag is El Quino vertrokken naar zijn nieuwe eigenaar. In verband met ons tweede kindje dat op komst is hebben wij helaas moeten besluiten om El Quino te verkopen. Wij wensen zijn nieuwe eigenaar heel erg veel plezier met hem.

 

24-12-2014

 

Goed nieuws!!! Lerrazz Adorable Embrace is HD en ED vrij!! Wij zijn echt super blij met dit resultaat. En zullen dit jaar met een goed gevoel afsluiten.

 

27-09-2014

 

Alle puppen zijn vandaag vertrokken naar hun nieuwe baasje. Lerrazz Brandon en Lerrazz Brix zijn bij ons gebleven.

 

24-09-2014

 

De Nederlandse Rottweiler Club is langs geweest bij ons. Alle puppen zijn door hun gecheckt en goedgekeurd, wij zijn dan ook erg trots op ons foutloze nest.

 

22-09-2014

 

De chipper is geweest alle hondjes zijn gechipt en hebben dus ook een naam nu. De namen zijn: LERRAZZ BRANDON, LERRAZZ BIAGGI, LERRAZZ BRIX, LERRAZZ BLITZ, LERRAZZ BRAISSY, LERRAZZ BYOUX, LERRAZZ BLOOM EN LERRAZZ BLISS. Ook zijn ze allemaal gecheckt door de dierenarts en hebben ze hun eerste prikje gehad. De foto’s van week 6 staan op de site.

 

14-09-2014

 

De foto’s van week 5 staan op de site en de weeglijst is ook weer aangevuld.

 

06-09-2014

 

Inmiddels zijn de puppen alweer 4 weken oud, en doen ze het heel goed. Zo hebben ze voor het eerst pap gehad en rennen ze heel wat rond. De foto’s van week 4 staan weer op de site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28-08-2014

 

De pups doen het super goed, ze zijn inmiddels alweer drie weken oud. Alle oogjes en oortjes zijn open. De foto’s van week 2 en 3 staan nu ook online. Ook is de weeglijst weer bijgewerkt.

 

17-08-2014

 

De puppen zijn alweer 1 week oud, wat groeien ze goed ze hebben allemaal al ruim hun geboortegewicht verdubbeld. De foto’s van de 1e week staan nu ook op de site bij de pagina pups. Er zijn nog maar een paar teven beschikbaar voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

10-08-2014

 

Op 7 augustus was dan zover, Halo was al de dag ervoor erg onrustig en in de middag was dan zover. Een aantal uren later waren er dan ook 8 pups geboren, zes teven en 2 reuen. Er zijn nog enkele teven beschikbaar. Met Halo en de pups gaat het allemaal goed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03-08-2014

 

Het begint nu erg spannend te worden, we tellen de dagen inmiddels af. Over een kleine week is het dan zover en zal Halo bevallen van haar tweede nestje. Op de website hebben we een aantal drachtfoto’s geplaatst.

 

08-07-2014

 

Gisteren zijn wij met Halo naar de dierenarts geweest voor een echo. Wij zijn heel erg blij te melden dat Halo of Voyager Rotts DRACHTIG is van Rivaz van Brixenburg!! Er zijn behoorlijk wat puppen gezien. Rond 9 augustus verwachten wij dan ook het tweede nestje van Halo.

 

10-06-2014

 

Vandaag is het feest, ons eerste nestje is alweer 1 jaar oud. Van harte gefeliciteerd Lerrazz Adorable Embrace!

 

09-06-2014

 

Halo of Voyager Rotts is afgelopen zaterdag (07-06-2014) gedekt door Rivaz van Brixenburg! Over vier weken zullen wij een echo maken om te kijken of Halo drachtig is.

 

02-06-2014

 

Halo is loops geworden, nog enkele dagen wachten en dan zal ze gedekt worden door Rivaz van Brixenburg.

 

15-04-2014

 

Grote update aan onze site, zo is vanuit ons eerste nestje Lerrazz Adorable Embrace gebleven, zij heeft nu ook haar eigen pagina gekregen. Ons volgende nestje staat gepland, wij zullen dan Rivaz van Brixenburg gebruiken, zie pagina puppen.

Ons A nest is nu terug te vinden op de pagina nesten.

 

10-06-2013

 

Ons eerste nestje is een feit, Halo of Voyager Rotts en Vegas vom Hause Edelstein zijn trotse ouders geworden van ons A nest! Binnenkort zal hier meer over te vinden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-05-2013

 

Uit de echo is gebleken dat Halo of Voyager Rotts drachtig is van Vegas vom Hause Edelstein!

 

27-04-2013

 

Halo of Voyager Rotts heeft vandaag VZH/BH examen gedaan bij Rottweiler Vereniging Flevoland in Almere. We zijn erg blij dat ze ook daarvoor geslaagd is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09-04-2013

 

Halo of Voyager Rotts is gisteren en vandaag gedekt door Vegas vom Hause Edelstein!!! Begin mei zullen we een echo gaan maken om te kijken of Halo drachtig is. Puppy’s verwachten wij begin juni 2013. Voor meer informatie zie pagina “pups”.

 

16-03-2013

 

Vandaag heeft Halo of Voyager Rotts examen gedaan voor de Ras Standaard Test (RST) en is geslaagd!!! Hierdoor voldoet Halo aan alle eisen van de Nederlandse Rottweiler Club en Raad van beheer.

 

18-11-2012

 

RWF clubkampioenschap

Op 18 november is Vanilla van Brixenburg geslaagd voor haar IPO I examen.

We hebben er hard aan gewerkt en zijn dan ook heel erg trots op haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02-09-2012

 

Vandaag zijn we naar de Flevodogmatch 2012 geweest in Lelystad met als keurmeester Mw. I.Y. Onstenk-Schenk. Halo of Voyager Rotts stond daar in de openklas. Ze behaalde daar 1e Uitmuntend, beste teef, beste of breed en werd ook nog eens 4e in de rasgroepkeuring 2!! Super trots zijn we op haar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24-08-2012

 

Met heel veel pijn in ons hart hebben we vandaag afscheid genomen van onze lieve grote bolle beer Quanco Kaine von Karpendonk. Wat zullen we hem missen! Rust zacht jongen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-07-2012

 

Het veulen van Ralinda x Armani heeft een naam gekregen. We noemen hem Haquino.

 

03-07-2012

 

Op 3 juli is eindelijk het veulen van Ralinda x Armani (v United x mv.Jazz) geboren !!
Het is een heerlijk mannetje en hij doet het super.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 juni 2012

 

Vandaag zijn we met Vanilla van Brixenburg opgegaan voor IPO 1 bij de RWF Almere.

Helaas is ze gezakt op onderdeel A.

Op naar het volgende examen.

 

20 april 2012

 

We zijn naar de Reinhold Richtscheid Gedachtnisschau geweest in Moers (Duitsland). Halo of Voyager Rotts stond in de openklasse en behaalde een ZG. Ze had het heel goed gedaan en we waren dan ook heel trots op ons meisje.

 

18 oktober 2011

 

Halo of Voyager Rotts is ook ED vrij!

 

11 oktober 2011

 

Uitslag van de raad van beheer is binnen, Halo of Voyager Rotts heeft officieel HD A!

Botafwijking 0 en norbergwaarde 40. We moeten nog een week wachten op de ED uitslag.

 

16-11-2010

 

Vanilla van Brixenburg en Quanco Kaine von Karpendonk zijn beide geslaagd voor het VZH examen bij de RWF in Almere!! Vanilla is geslaagd met 49 punten en Kaine met 51 punten. Samen met Kaine zijn we zelfs VZH RWF clubkampioen 2010 geworden.

We zijn super trots natuurlijk op onze honden. Ze hebben het super goed gedaan. Met Vanilla gaan we verder naar het IPO 1 en wie weet wat de toekomst verder nog gaat brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28-08-2010

 

Vandaag behaalde Halo op de show in Rotterdam een 1e plaatsing in de puppyklas! Natuurlijk waren wij weer super trots op onze dame!

 

15-08-2010

 

We zijn met Halo of Voyager Rotts naar de BRK clubshow geweest in Rummen(Belgie). Als 7 mnd oude pup stond ze mooi op de 3e plaats met een Veel belovend! Keurmeester was dhr D. Hoffman (Duitsland)