G-nest

Geboren 14 april 2022

Op donderdag 14 april is Lerrazz Enya bevallen van 8 prachtige pups. Er zijn 4 reuen en 4 teven geboren. Helaas is er 1 teefje tijdens de geboorte overleden. Wij hebben zelf Lerrazz Gigi gehouden.

De pups uit het G-nest hebben onderstaande namen gekregen:

  • Lerrazz Gio
  • Lerrazz Gyon
  • Lerrazz George
  • Lerrazz Gengar
  • Lerrazz Ginn
  • Lerrazz Gigi
  • Lerrazz Grace

Foto’s G-nest

Foto’s Afscheid
Foto’s Week 7
Foto’s Week 6
Foto’s Week 5

Alweer 5 weken oud inmiddels, en ze groeien allemaal lekker door. Ze eten inmiddels vers vlees en vinden dat heerlijk. Deze week zijn ze lekker veel buiten geweest met dit mooie weer, en dat vonden ze geweldig.

Foto’s Week 4

De pups zijn alweer 4 weken oud. Ze hebben deze week voor de eerste keer pap gehad. het was even wennen voor ze maar ze vinden het heerlijk. De pups groeien nog steeds als kool.

Foto’s Week 3

3 weken oud zijn de pups inmiddels. Alle oren en ogen zijn inmiddels open en je merkt echt dat ze al op geluiden reageren. Ze groeien nog steeds goed. Geniet van de foto’s van week 3.

Foto’s week 2

De pups zijn inmiddels 2 weken oud. Ze doen het allemaal super goed en ze groeien als kool. De oren en ogen beginnen bij alle pups open te gaan en ze gaan steeds meer ontdekken.

Foto’s week 1

De pups zijn alweer 1 week oud en ze doen het super goed. ze groeien goed en gaan steeds meer bewegen. Met pasen en toen ze 1 week oud warenzijn de pups in de fotostudio geweest voor een fotoshoot.


Foto’s Vader

Gallardo vom Hause Edelstein

Roko vom Hause Edelstein x Gota vom Hause Edelstein
Geboortedatum: 21 juli 2017
HD /ED vrij, JLPP vrij, ZTP
Meerdere malen 1e uitmuntend


Foto’s Moeder

Lerrazz Enya

Chezzie Gee star x Lerrazz Adorable Embrace
Geboortedatum: 26 oktober 2018
HD A/ ED vrij, JLPP vrij, RST