Nieuws

 • H-nest 5 weken oud

  Ons H-nest is inmiddels ruim 5 weken oud. Wat zijn de pups toch enorm leuk.
  Ze zijn afgelopen week voor het eerst buiten geweest en de Raad van Beheer is geweest om ze te chippen en dna af te nemen.

 • H-nest 3 weken

  De pups zijn alweer ruim 3 weken oud, wat gaat het weer hard en wat zijn ze leuk.
  Ze groeien goed en gaan steeds meer ontdekken.

 • H-nest geboren

  Vrijdag 14 april Lerrazz Enya bevallen van 6 reuen en 3 teefjes.
  Met Enya en haar 9 pups gaat het super goed.

  Ga voor meer informatie van het H-nest naar de pagina van het H-nest.

 • Enya is drachtig

  Lerrazz Enya is drachtig van Dré vd Lenterotts.
  Enya is half april uitgerekend.
  Wij kunnen niet wachten!

 • Ontmoet onze nieuwe aanwinst

  Ze heet Carla vom Haus Zschammer en we noemen haar Charlie.
  Wij vinden Charlie een mooie toevoeging aan onze kennel en hopen op een mooie toekomst met haar.

 • Winner show

  Vandaag mocht Lerrazz Fayèn mee naar de Winnershow in Leeuwarden.
  Dit is de grootste show van Nederland.

  Fayèn heeft bij deze show een Uitmuntend en een 3e plaats behaald.

  We zijn weer super trots op haar.

 • Friesland Cup

  Vandaag zijn we met Lerrazz Fayèn naar Friesland gegaan voor de Friesland Cup.

  Fayèn heeft bij deze show een Uitmuntend behaald.

  Aanstaande zondag hebben gaan we met haar naar de Winner.

 • Dogshow Bleiswijk

  Vandaag met Lerrazz Fayèn op show geweest.
  Fayèn heeft een Uitmuntend en een 4e plaats behaald.
  Wat zijn we trots op Fayèn en dit mooie resultaat

 • Dogshow Rotterdam

  Dit weekend 2 shows gehad met Lerrazz Fayèn.

  Op de eerste dag heeft Fayèn een Uitmuntend en een 1e plaats behaald op de show.
  De 2e dag heeft Fayèn opnieuw een Uitmuntend en dit keer een 4e plaats behaald.

  We zijn echt super trots op Fayèn. ze stond met haar leeftijd van 11 maanden als jongste in haar klasse.

 • NRC Clubmatch

  Vandaag zijn we voor de eerste keer met Lerrazz Fayèn naar show geweest.
  Fayèn heeft een Veel Belovend en een 2e plaats behaald in de puppyklasse.
  Wat zijn we trots op haar.

 • Lerrazz G nest geboren

  Gisternacht is Lerrazz Enya bevallen van 4 reuen en 4 teefjes. Helaas is er 1 teefje dood geboren. Met Enya en de overige 7 pups gaat het goed.

  G nest Lerrazz Enya X Gallardo vom Hause Edelstein

  Ga voor meer informatie naar de site van het G-nest

 • Enya is drachtig

  YES !! Lerrazz Enya is drachtig van Gallardo vom Hause Edelstein. We hebben een echo gemaakt van Enya en ze hebben puppen gezien. Enya is half april uitgerekend.

 • Lerrazz F nest geboren

  Gisteren is Lerrazz Doezel bevallen van 7 reutjes en 2 teefjes. Helaas zijn er 2 reutjes overleden bij de geboorte. Met Doezel en de pups gaat het goed.

  F-nest Chezzies Nitro X Lerrazz Doezel
 • Nrc kampioenschap clubmatch

  Gisteren hebben we meegedaan aan de kampioenschap clubmatch van de Nederlandse rottweiler Club. We zijn erg trots op dat Lerrazz Enya een 4e plaats heeft behaald in de fokkersklas. Ook hadden we Lerrazz Adorable Embrace ingeschreven, zij deed voor het eerst mee en stond met haar 8,5 jaar in de Veterane klas. Zij behaalde een 2e plaats.

  Lerrazz Adorable Embrace

 • Doezel is drachtig

  Yeaahhh leuk nieuws, Lerrazz Doezel is drachtig van Chezzies Nitro. We hebben een dracht echo gemaakt, waaruit blijkt dat Doezel goed drachtig is. De puppen verwachten we rond 17 september 2021.

 • Brandon overleden

  In mijn handen ben je geboren, in mijn armen ben je overleden…

  Grote jongen wat doet het ons verdriet dat jij op zo’n jonge leeftijd zo ziek moest worden. Je begon wat slechter te eten, en opeens had je totaal geen eetlust meer. Maar dat we zo snel van je afscheid moesten nemen hadden we niet verwacht. Maar als je zo ziek bent als jij was, mogen wij ook niet egoïstisch zijn.

  Untill we meet again.

 • Lerrazz Enya geslaagd

  Vanmorgen zijn we afgereisd naar Rottweiler werkgroep Oss om een ras standaard test te doen met Lerrazz Enya. En we zijn erg blij dat Enya geslaagd is voor deze test. Met het behalen van deze test is Enya klaar voor haar eerste nestje. Ze voldoet nu aan alle regels van de Raad van Beheer en van de Nederlandse Rottweiler Club. We willen Ester van rottweiler kennel Chezzies bedanken voor haar hulp met het voorbrengen van Enya.

 • Halo overleden

  Op 7 juni hebben wij tot ons grote verdriet afscheid moeten nemen van Halo of Voyager Rotts. Halo is bijna 11,5 jaar geworden. Een aantal weken geleden was er een tumor ontdekt bij Halo. We hoopte dat ze ondanks de tumor nog een aantal maanden bij ons mocht blijven. Helaas ging Halo hard achteruit. Hierdoor hebben we moeten besluiten om haar in te laten slapen.

  Halo is de stammoeder van onze kennel. Ze heeft in drie nesten dertien puppy’s gehad, en ze was al oma van 27 kleinkinderen. Er zal geen dag voorbij gaan dat we niet aan je zullen denken.

  Until we meet again….

 • Lerrazz Adorable Embrace met pensioen

  Een paar weken geleden hebben we Lerrazz Adorable Embrace laten dekken. Afgelopen week hadden we de echo om te kijken of ze drachtig zou zijn. Helaas was ze niet drachtig.

  Omdat ze in juni al 8 jaar wordt is het helaas niet mogelijk om haar nog een keer te laten dekken.
  Embrace gaat daarom genieten van haar wel verdiende pensioen.

  We zijn erg trots op Embrace dat ze 2 mooie nestjes heeft gehad met allemaal mooie en vooral lieve en sociale nakomelingen.

  We hopen eind dit jaar nog een nestje te kunnen fokken met Embrace haar dochters Lerrazz Doezel en Lerrazz Enya.

 • Lerrazz Bloom Overleden

  Afgelopen week ontvingen wij het bericht dat Lerrazz Bloom is overleden.
  Lerrazz Bloom is een teef uit ons B-nest en heeft helaas maar 6 jaar mogen worden.
  Wij willen Sally en Guus bedanken voor de mooie jaren die ze Bloom hebben gegeven en willen ze heel veel sterkte wensen met het verlies van Bloom.

 • Lerrazz Doezel niet drachtig

  Afgelopen week stond de echo van Lerrazz Doezel gepland. Helaas is uit de echo gebleken dat Lerrazz Doezel niet drachtig is van Chezzies Nitro. De volgende loopsheid zullen we een nieuwe poging doen.

 • Lerrazz Doezel gedekt

  Vandaag hebben Lerrazz Doezel en Chezzies Nitro een date gehad. Voor beide honden was het de eerste keer en dat is natuurlijk altijd spannend. Maar we kunnen spreken over een goede dekking. Over vier weken weten we of we ons F nestje mogen verwachten.

 • Halo of Voyager Rotts jarig

  Hieperdepiep Hoera, vandaag is onze Halo of Voyager Rotts alweer 11 jaar. Bij zo’n leeftijd hoort natuurlijk een echt verjaardagsfeestje. In de studio van Helma fotografie is heeft ze dan ook een echte cake smash gehad.

 • Lerrazz Doezel geslaagd voor VZH

  Vandaag zijn Cobey en Lerrazz Doezel geslaagd voor hun VZH examen. Lerrazz Doezel is hiermee officieel klaar voor de fok. Medio Januari 2021 zal Lerrazz Doezel worden gedekt door Chezzie Nitro. Lerrazz Doezel blijft bij haar mede-eigenaar Cobey wonen in Tiel. Het nestje van Lerrazz Doezel zal ook geboren en grootgebracht worden bij haar mede eigenaar.

 • Lerrazz Biaggi overleden

  Helaas hebben wij vandaag te horen gekregen dat Lerrazz Biaggi is overleden. Lerrazz Biaggi is een Reu uit ons B-nest. Wij wensen de familie Coerver heel veel sterkte met het verlies van Biaggi en willen hun bedanken voor de mooie jaren die Biaggi heeft gehad bij hun. Biaggi heeft maar 6 jaar mogen worden.

 • Lerrazz Eaden HD en ED vrij

  Lerrazz Eaden aka Sjefke is officieel geröntgend en beoordeeld door de raad van beheer. Hij heeft het prachtige resultaat HD A en ED vrij gekregen. Wij willen Harold en Franka feliciteren met dit mooie resultaat.

 • Lerrazz Enya HD en ED vrij

  Vandaag kregen we de resultaten binnen van de Raad van Beheer van Lerrazz Enya. We zijn afgelopen donderdag naar Dierenkliniek Sleeuwijk geweest voor het röntgenen van de heupen en ellebogen van Enya. De foto’s zijn beoordeeld en ze heeft HD A en is ED vrij!! Wij zijn blij met dit resultaat.

 • Vanilla van Brixenburg overleden

  Helaas hebben we vandaag afscheid moeten nemen van Vanilla van Brixenburg.
  Lief eigenwijs meisje wat ga ik je missen. Zoveel hebben we samen gedaan en meegemaakt, en nu blijven de herinneringen over….

  Until we meet again…

 • Show Bleiswijk

  Vandaag zijn we naar de show in Bleiswijk geweest met Lerrazz Enya en Lerrazz Doezel. Voor Enya was dit haar eerste show, en stond in een sterke jeugdklasse. We zijn erg trots dat ze een goede resultaat heeft gehaald. Lerrazz Doezel aka Dunya werd voorgebracht door Ed van Lunenborg (Chezzies) en ze stonden weer achter de bordjes. Lerrazz Doezel werd 3e Uitmuntend in de open klas. Ed bedankt voor het voorbrengen en Cobey gefeliciteerd met Doezel. We verwachten begin 2021 een nestje te krijgen met Lerrazz Doezel.

 • NRC Clubmatch

  Lerrazz Doezel heeft meegedaan met de NRC Clubmatch. Ze kreeg het resultaat 4e Uitmuntend. Dit was voor haar de eerste show en natuurlijk zijn we super trots op dit resultaat. Ed bedankt voor het voorbrengen, en Cobey gefeliciteerd! Ook hadden we Lerrazz Enya ingeschreven in de puppenklasse, maar ze voelde zich erg ziek van de rit naar Rotterdam waardoor we haar hebben teruggetrokken.

 • Lerrazz Everest overleden

  Vandaag kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen dat Lerrazz Everest is overleden. Op 2 januari kregen we van zijn baasjes te horen dat hij erg ziek is geworden, nadat hij op 31/12 bij Dierenartsen praktijk West-Betuwe in Meteren is geweest voor zijn 2e enting. De dierenarts heeft hem die dag nog gezond verklaard. Nadat ze de enting LEPTO 4 (in zijn lies) had gegeven werd hij ziek. De enting had nooit in zijn lies gegeven mogen worden. In de nacht van 1 naar 2 januari werd hij zo ziek, en is hij uiteindelijk naar een spoedkliniek gebracht. Hier is hij op 5 januari overleden aan de gevolgen van Lepto. Wij wensen de familie heel veel sterkte met het verlies van Everest aka Bowser.

 • E-nest uitgevlogen

  De puppen zijn allemaal vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Lerrazz Enya blijft bij ons wonen, ze zal binnenkort een eigen pagina krijgen.

 • E-nest 7 weken oud

  De puppen zijn inmiddels 7 weken oud, vorige week zijn de puppen gechipt door de raad van beheer en zijn alle namen bekend van ons E-nest. Ook zijn ze vorige week bij de dierenarts gecontroleerd en geënt. We zijn dan ook super trots dat alle puppen gezond verklaard zijn door de dierenarts. Ook zijn vorig weekend alle puppen verdeeld en zijn we blij dat alle puppen een heel leuk en liefdevol huisje gaat krijgen. Ze zijn weer in de studio geweest bij Helma fotografie, deze foto’s zijn terug te vinden op de puppen pagina.

 • E-nest geboren

  Lerrazz Adorable Embrace was de hele nacht al erg onrustig, en om 9.00 uur begonnen de persweeën, de eerste pup was binnen no time geboren. Daarna volgde er nog 9 stuks en om 12 uur was ze dan ook klaar. In totaal zijn er 5 reutjes en 5 teefjes geboren. Helaas heeft 1 teefje het niet overleefd, haar hebben we de naam Lerrazz Engel gegeven. Mama en de overige 9 doen het erg goed en groeien al goed. Wederom willen we Ester van Kennel Chezzies bedanken voor haar hulp tijdens de bevalling van Embrace.

  Met veel trots kunnen we dan ook mededelen dat het E-nest geboren is!

 • Lerrazz Adorable Embrace drachtig

  Uit de echo is gebleken dat Lerrazz Adorable Embrace drachtig is van Chezzies Gee Star!! Voor een pup uit deze combinatie kunt u contact met ons opnemen.

 • Lerrazz Adorable Embrace gedekt

  Vandaag is Lerrazz Adorable Embrace gedekt door Chezzies Gee Star. Gee Star had afgelopen zondag zijn MAG test gehaald en is hierdoor nu ook geschikt als dekreu voor de NRC. Spannende tijden breken nu weer aan. Over vier weken zullen we weten of ze drachtig is.