E-nest geboren

Lerrazz Adorable Embrace was de hele nacht al erg onrustig, en om 9.00 uur begonnen de persweeën, de eerste pup was binnen no time geboren. Daarna volgde er nog 9 stuks en om 12 uur was ze dan ook klaar. In totaal zijn er 5 reutjes en 5 teefjes geboren. Helaas heeft 1 teefje het niet overleefd, haar hebben we de naam Lerrazz Engel gegeven. Mama en de overige 9 doen het erg goed en groeien al goed. Wederom willen we Ester van Kennel Chezzies bedanken voor haar hulp tijdens de bevalling van Embrace.

Met veel trots kunnen we dan ook mededelen dat het E-nest geboren is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s