E-nest 7 weken oud

De puppen zijn inmiddels 7 weken oud, vorige week zijn de puppen gechipt door de raad van beheer en zijn alle namen bekend van ons E-nest. Ook zijn ze vorige week bij de dierenarts gecontroleerd en geënt. We zijn dan ook super trots dat alle puppen gezond verklaard zijn door de dierenarts. Ook zijn vorig weekend alle puppen verdeeld en zijn we blij dat alle puppen een heel leuk en liefdevol huisje gaat krijgen. Ze zijn weer in de studio geweest bij Helma fotografie, deze foto’s zijn terug te vinden op de puppen pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s