Lerrazz Everest overleden

Vandaag kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen dat Lerrazz Everest is overleden. Op 2 januari kregen we van zijn baasjes te horen dat hij erg ziek is geworden, nadat hij op 31/12 bij Dierenartsen praktijk West-Betuwe in Meteren is geweest voor zijn 2e enting. De dierenarts heeft hem die dag nog gezond verklaard. Nadat ze de enting LEPTO 4 (in zijn lies) had gegeven werd hij ziek. De enting had nooit in zijn lies gegeven mogen worden. In de nacht van 1 naar 2 januari werd hij zo ziek, en is hij uiteindelijk naar een spoedkliniek gebracht. Hier is hij op 5 januari overleden aan de gevolgen van Lepto. Wij wensen de familie heel veel sterkte met het verlies van Everest aka Bowser.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s