Show Bleiswijk

Vandaag zijn we naar de show in Bleiswijk geweest met Lerrazz Enya en Lerrazz Doezel. Voor Enya was dit haar eerste show, en stond in een sterke jeugdklasse. We zijn erg trots dat ze een goede resultaat heeft gehaald. Lerrazz Doezel aka Dunya werd voorgebracht door Ed van Lunenborg (Chezzies) en ze stonden weer achter de bordjes. Lerrazz Doezel werd 3e Uitmuntend in de open klas. Ed bedankt voor het voorbrengen en Cobey gefeliciteerd met Doezel. We verwachten begin 2021 een nestje te krijgen met Lerrazz Doezel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s